Comunicat

COMUNICAT AL DEPOZITULUI DE ARHIVA – MONTERO GOUP SRL

SE SUSPENDA TEMPORAR

ACTIVITATEA CU PUBLICUL

 

CERERILE (+ copie CI + copie CM + nr. telefon de contact) SE VOR TRIMITE doar prin postacurier la adresa:

DEPOZITUL DE ARHIVA, GALATI, STR. DOGARIEI NR. 129, CP.800225

sau scanate pe mail: montero.group@yahoo.com; public@monterogroup.ro

ADEVERINTELE SE VOR EXPEDIA doar prin posta-curier, atat in Galati (in oras si in judet) cat si in tara.

Vom tine legatura cu dvs. telefonic, de luni-joi: 09-12, la nr. de telefon 0236320808; 0745110125.

Va rugam sa respectati programul telefonic! Cand adeverintele sunt finalizate, va anuntam telefonic si vi le trimitem prin posta sau curier dupa cum veti dori, in functie si de situatia impusa la nivel national.  Va rugam sa va pastrati calmul si sa fiti intelegatori, trebuie sa ne protejam reciproc si mai ales sa respectam regulile impuse de autoritati! Va multumim si va asiguram ca vom face tot ce va depinde de noi sa rezolvam toate cererile!

ATENTIE: sunt foarte multe adeverinte intocmite si neridicate, asa ca va aducem la cunostinta ca vor fi prelucrate doar cererile ale caror taxe aferente adeverintelor solicitate vor fi achitate integral, dupa depunerea cererii!

Va recomandam sa trimiteti cererile cu mult timp inainte de a avea nevoie de o adeverinta, timpul de prelucrare este foarte mare din cauza sutelor de solicitari care vin lunar, iar timpul fizic nu ne permite rezolvarea intr-un timp scurt. Activitatea de cercetare si extragere a datelor din documentele aflate in arhiva este una de foarte mare migala, de maxima responsabilitate, se iau la mana mii de file/ state de plata, om cu om pana este identificat solicitantul, luna de luna pentru toti anii lucrati. Perioada de rezolvare a unei adeverinte este cuprinsa intre 30 de zile pana la un an, de la achitarea integrala a taxelor aferente adeverintelor solicitate!

TAXA DE URGENTA – se poate achita integral TAXA DUBLA pentru adeverinta solicitata iar aceste adeverinte vor fi prelucrate cu prioritate. Termenul de rezolvare a unei urgente este de pana la 30 de zile pentru adeverintele de vechime, sporuri, venituri si de pana la 15 zile pentru adeverintele de grupa.

Plata se efectueaza doar (prin banca, CEC, posta) dupa ce ati luat legatura cu reprezentantul depozitului care va va comunica toate datele. Pentru alte informatii, tarife, precum si procedura de trimitere cereri si obtinere adeverinte de venituri, sporuri, grupe de munca, reconstituire vechime, eliberare carnete de munca si alte documente din arhiva, va rugam consultati site-ul nostru www.monterogroup.ro

Va rugam sa va pastrati calmul si sa fiti intelegatori, trebuie sa ne protejam reciproc si

mai ales sa respectam regulile impuse de autoritati!

Va multumim si va asiguram ca vom face tot ce va depinde de noi sa rezolvam toate cererile!

Lasă un răspuns